Social 9 Iulie 2017 10:48 de Clara Vacaru
 Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019, in valoare de 335.250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-pret.

Potrivit unui anunt postat in SEAP, Ministerul Muncii vrea sa incheie un contract de achizitii publice pentru a-si cumpara autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2017-2019, cu respectarea prevederilor Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national.

Garantia de participare este in cuantum de 1% din valoarea estimata a contractului si va fi in suma de: 2.011 lei pentru lotul 1, respectiv 1.341 lei pentru lotul 2. Garantia se poate constitui prin virament bancar, ori printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care nu se afla in situatii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Totodata, garantia de participare trebuie sa fie constituita si pentru perioada de valabilitate prevazuta in documentatia de atribuire, respectiv 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor si trebuie sa fie irevocabila. Instrumentul de garantare trebuie sa prevada ca plata garantiei de participare se va executa neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate si se prezinta autoritatii contractante, cel mai tarziu la data si ora-limita de depunere a ofertelor.

Data limita de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00, sursa de finantare fiind asigurata din fonduri bugetare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.