Social 7 Iulie 2017 10:02
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca va schimba partial modalitatea de control.

"Pentru a veni in sprijinul calatorilor si pentru a creste gradul de constientizare asupra necesitatii achitarii calatoriei, incepand de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a initiat un proiect-pilot privind schimbarea partiala a procedurii de control, in sens preventiv.

Astfel, in orele de varf (in intervalele 6.00-9.00 si 17-19), echipe de control vor fi prezente in statiile RATB cu flux major de calatori si vor verifica la urcarea in vehicule existenta titlurilor de calatorie, indrumandu-i catre centrele de vanzare pe cei care nu detin titluri valabile. In afara intervalului orar mentionat, activitatea de control se va desfasura normal.

La sfarsitul lunii iulie, dupa incheierea proiectului pilot vor fi facute evaluari pentru a stabili masurile care urmeaza a fi luate in continuare", anunta RATB prin intermediul unui comunicat, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.