Social 4 Iulie 2017 17:58
Consultatiile vor fi acordate in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii "Dr. Victor Gomoiu", in baza unei programari. Programul consultatiilor este realizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), alaturi de ambulatoriul de specialitate al Spitalului "Dr. Victor Gomoiu". 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a mentionat ca, prin aceasta initiativa, isi doreste sa ii determine pe cei mici sa mearga la un consult oftalmologic de specialitate, potrivit unui comunicat de presa emis de PMB si citat de agerpres.ro.

"Aceasta campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburarilor de vedere si corectarea lor prompta. Ca autoritate locala, este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a facilita accesul atat al copiilor, cat si al parintilor lor la sanatate, educatie, sport si cultura. Consultatiile se vor desfasura in noul Ambulatoriu pe care l-am inaugurat recent si unde micii pacienti vor fi consultati intr-o unitate medicala realizata la standarde europene. Am desfasurat si vom mai desfasura programe similare, prin care toata lumea sa poata beneficia de experienta specialistilor nostri, in majoritatea domeniilor de interes", a declarat Firea.

In acest cabinet se pot masura dioptriile prin autorefractometrie, se poate testa acuitatea vizuala cu sau fara corectie pe grupe de varsta, se pot realiza teste de stereoscopie, examene biomicroscopice ale polului aterior si posterior, dar si examene pentru fund de ochi prin oftalmoscopie indirecta.

Consultatiile sunt disponibile gratuit, in perioada 10 iulie - 30 august, in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii "Dr. Victor Gomoiu" din str. Prieteniei 2A. Programarile se fac telefonic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.