Social 4 Iulie 2017 14:18
Politia Rutiera anunta ca, intre orele 17:00 si 24:00, traficul va fi restrictionat in zona Ambasadei Statelor Unite ale Americii, pentru desfasurarea evenimentelor, organizate cu prilejul Zilei Nationale. 

"Conform avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, la data de 4 iulie, cu ocazia “Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii”, intre orele 17:00 – 24:00, se va restrictiona gradual traficul rutier astfel:

- incepand cu ora 17.00, se va restrictiona traficul pe Str. “fara nume” din zona vestica ce face legatura intre Bd. Dr. Liviu Librescu si drumul de servitute (zona sudica a Ambasadei SUA) si Str. Vasile Ghetie intre Bd. Liviu Librescu si Str. Corneliu Roman

- incepand cu ora 17.00 si pana la ora 24.00, se va restrictiona total traficul pe Bd. Dr. Liviu Librescu, de la Piata Ion Maier pana la intersectia cu Bd. Agronomiei, str. „fara nume” de la Complexul Rezidential intre Bd. Dr. Liviu Librescu si Str. Corneliu Roman, precum si pe drumul de servitute din zona sudica a ambasadei, de la intersectia cu Bd. Alexandru Nasta si Str. Corneliu Roman.

De asemenea, la data de 5 iulie, orele 08.00 – 23.00, se va restrictiona traficul rutier pe breteaua din parcarea Casei Presei Libere, intre Bd. Poligrafiei si intrarea in sediul ADP sector 1", scrie Politia Romana, pe pagina oficala de Facebook.

Rutele ocolitoare recomandate sunt Aleea Privighetorilor – Bd. Alexandru Nasta – Bd. Liviu Librescu – Șos Bucuresti-Ploiesti; Șos Bucuresti-Ploiesti – Bd. Liviu Librescu – Bd. Alexandru Nasta – Aleea Privighetorilor.

Politia Romana solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, in intervalul orar mentionat. De asemenea ii indeamna pe acestia sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.