Social 3 Iulie 2017 14:42
Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica, din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, alaturi de ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fac perchezitii la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. 

Descinderile au loc atat la birourile unor cadre didactice, cat si la domiciliile acestora.

”Din actele de urmarire penala administrate rezulta ca mai multe cadre didactice din cadrul unitatii de invatamant superior desfasoara activitati ilegale constand in pretinderea si primirea unor foloase materiale necuvenite cu ocazia organizarii si sustinerii examenlor semestriale/anuale la diferite discipline de catre studenti si/sau cu ocazia sustinerii examenelor de admitere, licenta sau acordare a gradatiei de merit sau a functilor didactice”, au declarat anchetatorii, potrivit adevarul.ro.

Potrivit anchetatorilor, in cursul anului scolar, unii dintre profesori organizeaza "meditatii" la disciplinele pe care le predau, in timpul carora le furnizeaza studentilor subiectele de examen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.