Social 2 Iulie 2017 16:01
Un turist britanic si-a pierdut viata si alti doi au fost raniti, in urma unui incident care a avut loc in Tulcea duminica dupa-amiaza, dupa ce au fost loviti de o masina, in timp ce mergeau cu bicicletele.

La volanul autoturismului care a lovit cei trei biciclisti se afla un barbat in varsta de 20 de ani, au anuntat autoritatile. Cetatenii britanici au vasrte cuprinse intre 56 si 60 de ani.

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Agighiol.

La fata locului s-au deplasat de urgenta atat mai multe autospeciale, cat si un elicopter SMURD. In ciuda manevrelor de reuscitare efectuate de echipajul medical, nu s-a mai putut face nimic pentru unul dintre turistii britanici, care a fost gasit in stop cardio-respirator, noteaza hotnews.ro, care citeaza News.ro.

Ceilalti doi turisti au fost raniti: unul dintre ei prezinta un traumatism cranian, insa este constient, el fiind fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Tulcea, iar celalalt are un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic si traumatism la maini, acesta fiind preluat de elicopter si transportat la Galati, au anuntat reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea.

Autoritatile au demarat cercetari in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.