Social 1 Iulie 2017 10:30
Dupa ce a adormit pe plaja, o tanara din Iasi a fost transportata la Spitalului "Sfantul Spiridon" , prezentand arsuri de gradul I pe 90% din suprafata corpului.

Tanara in varsta de 23 de ani a mers la complexul Baile Nicolina din Iasi pentru a face plaja, insa a adormit pe plaja. Avand in vedere temperaturile ridicate si razele solare puternice, tanara s-a simtit rau si a fost transportata cu ambulanta la spital.

Tanara a suferit arsuri de gradul intai pe 90% din suprafata corpului si a fost internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie, sustine medicul Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, potrivit hotnews.ro.

Avand in vedere ca meteorologii au emis o atentionare cod rosu de canicula, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa urmeze sfaturile medicilor si sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11 si 18.

"Daca este absolut necesar sa ne expunem la soare intre orele amiezii trebuie sa folosim o tinuta adecvata: palarii de soare, haine lejere si ample, din fibre naturale, de culori deschise", se arata in recomandarile MS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.