Social 30 Iunie 2017 14:18
Intersectia dintre Piata Victoriei, str. Paris si str. Duiliu Zamfirescu va purta numele celui de-al 40-lea presedinte al Statelor Unite. Proiectul a fost adoptat vineri, de consilierii generali ai Capitalei. 

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea explica gestul: "Acesta reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului, al respectarii drepturilor omului, al libertatii presei, dar si al economiei de piata", prevede raportul de specialitate.

Inca de pe 9 aprilie, PMB a anuntat ca intentioneaza sa amplaseze si o statuie a lui Ronald Reagan, intr-o zona centrala a Capitalei.

"Acest monument va fi amplasat in centrul orasului si ii reasigur pe toti cetatenii Bucurestiului ca investitiile culturale nu se realizeaza in detrimentul proiectelor sociale, de infrastructura sau din domeniul sanatatii. Capitala Romaniei trebuie sa se dezvolte unitar, atat din punct de vedere cultural, cat si social si economic", declara primarul general Gabriela Firea, potrivit unui comunicat transmis la momentul respectiv de catre PMB, citat de agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.