Social 29 Iunie 2017 11:24
Propunerea PSD pentru functia de ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, a precizat ca bugetarii vor primi vouchere de vacanta in acest an. 
“Este in avizare externa. A trecut de avizarea de la Ministerul Muncii si se afla la Ministerul Finantelor. Saptamana viitoare voi discuta cu ministrul de Finante ca sa acceleram si introducerea acestora. Ele intra in vigoare de la 1 iulie fara doar si poate pentru ca prorogarea termenului se termina pe 30.06.2017.

De la 1 iulie, daca cineva si-a prevazut in buget, la inceputul anului, vouchere de vacanta, le poate acorda. Are temeiul legal. Noi dorim sa instituim o anumita obligativitate astfel incat anul acesta sa se dea vouchere de vacanta. La rectificare bugetara, cine poate sa-si introduca vouchere de vacanta atunci le poate acorda. Vor fi vouchere de vacanta tiparite si nu bani”
, a declarat Dobre, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.