Social 27 Iunie 2017 17:37
29-30 iulie are loc a IV-a editie a "Picnic ShortsUP", la Gradina Botanica din Bucuresti. Evenimentul aduce in fata iubitorilor, scurtmetraje premiate sub cerul liber. 

Ecran gonflabil instalat printre copaci si paturi de picnic. Asa arata sala de cinema a "Pcnic ShortsUP". Scurtmetrajele sunt adunate din toate colturile lumii si vorbesc despre libertate, evadare si oameni care schimba lumea.

Evenimentul schimba fata Gradinii Botanice, aducand-o la viata, printr-un amestec de muzica, filme, jocuri si ateliere interactive, bucatarii urbane si experiente gastronomice inedite.

Misterele gradinii pot fi descoperite cu ajutorul voluntarilor, care ofera un tur ghidat, organizat in parteneriat cu Team Work. Printre surprize se numara si: video-mapping, instalatie interactiva, activata cu senzori tactili si vizuali, concert de jazz, ateliere de gatit si multa miscare.

Evenimentul are loc in sectorul Gradina Italiana, iar accesul se face incepand cu ora 18:00, potrivit mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.