Social 26 Iunie 2017 18:01
Peste 140 de unitati din industria alimentara au fost verificate saptamanile trecute si amendate de catre inspectorii din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Constanta. Acestia au aplicat 15 amenzi, a caror valoare se ridica la 33.000 de lei si au suspendat activitatea pentru doua dintre aceste unitati.

Potrivit unui comunicat, eliberat de DSVSA Constanta, saptamana trecuta, inspectorii au verificat 143 de unitati, aflate la malul marii: restaurante, pizzerii, fast-food-uri, baruri, magazine alimentare etc.

“Pentru deficientele constatate au fost date 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 33.000 de lei, au fost emise doua ordonante de suspendare temporara a activitatii pentru doua unitati de alimentatie publica si au fost acordate un numar de cinci avertismente”, se arata in comunicat, potrivit News.ro.

Printre sanctiuni, inspectorii au si confiscat si retras de la comercializare tone de produse. Printre neregulile descoperite se numara conditiile precare de igiena, depozitarea nepotrivita sau comercializarea in spatii murdare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.