Social 26 Iunie 2017 15:46
Primaria Capitalei a instalat primele noua corturi anticanicula, urmand ca, in zilele urmatoare, sa fie amplasate si restul pana la 20, in puncte cheie, intens circulate, din Bucuresti.

Primele noua corturi au fost instalate in: Piata Romana, Piata Unirii, Piata Victoriei, Dristor (metrou), Parcul Cismigiu, Piata Universitatii, Piata Obor, Parcul Carol si Piata 11 iunie.

"Toate corturile amplasate sunt dotate cu personal medical, aer conditionat, apa, trusa de prim-ajutor si medicamentele necesare, restul de pana la 20 urmand sa aiba aceleasi dotari", a informat PMB, prin intermediul unui comunicat, potrivit agerpres.ro.

Anuntul a venit la cateva zile de la declaratia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care anunta ca PMB urmeaza sa amplaseze 20 de corturi si zece containere anticanicula, in cele mai aglomerate locuri din Bucuresti.

"Vor fi mult mai bine pregatite, mult mai dotate, vor oferi servicii superioare pentru cetatenii care ar putea avea nevoie de ingrijiri medicale. De acest proiect se va ocupa Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti", a precizat Firea, la comandamentul convocat pentru combaterea efectelor caniculei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.