Social 26 Iunie 2017 00:05 de Clara Vacaru
 Mai multi pietoni au fost loviti, duminica, de o masina pe Calea Vacaresti, din Capitala, doi dintre acestia, care se aflau intr-o statie RATB, au fost raniti, dintre care unul grav. Cei doi, un barbat si o femeie, au fost dusi la spital. Barbatul este in stare foarte grava.

O femeie aflata la volanul unei masini care circula dinspre Piata Sudului inspre Mihai Bravu a intrat intr-un grup de pietoni, pe Calea Vacaresti din Capitala, dupa care autovehiculul s-a rasturnat.

Din primele date, a reiesit ca soferita nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat cu masina pe trotuar, lovind mai multi pietoni.

In urma impactului, doi dintre acestia, un barbat si o femeie, aflati intr-o statie RATB, au fost raniti. Barbatul a fost ranit grav, avand un traumatism cranio-cerebral si a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Cealalta persoana ranita a fost transportata cu fractura de picior, la Spitalul Sfantu Ioan.

Soferita si tatal sau, pasager in masina, nu au fost raniti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Bagdasar Arseni, din sectorul 4 al Capitalei, Florin Bica, barbatul de 39 de ani a fost adus in coma in unitatea medicala, starea sa fiind foarte grava.

El are un traumatism cranio-cerebral grav si contuzii pulmonare, este intubat si ventilat mecanic, fiind in Sectia de Terapie Intensiva, a mai precizat purtatorul de cuvant al spitalului.

Politistii rutieri care au facut cercetarea la fata locului au precizat ca deocamdata nu se poate spune daca soferita conducea cu viteza mare in momentul producerii accidentului, acest lucru urmand sa fie stabilt dupa expertizarea tehnica a masinii. Tanara aflata la volan a fost testata cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, conform politistilor.

Potrivit unor surse de la fata locului, femeia aflata la volan, in varsta de aproximativ 30 de ani, ar fi suferit un atac de panica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.