Social 22 Iunie 2017 11:07 de Clara Vacaru
Verificarile facute la un magazin din zona Tineretului din Capitala, dupa ce o persoana a anuntat la 112 joi dimineata ca acolo a fost plasata o bomba, s-au incheiat, fara a fi gasit vreun explozitiv exploziv.

Potrivit politistilor, verificarile s-au incheiat, iar restrictiile in zona au fost ridicate, pirtotehnistii stabilind ca alerta a fost falsa.

Conform politistilor, in jurul orei 9.00 prin 112 a fost primit un apel de la o persoana care a anuntat ca intr-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Politistii au evacuat toate persoanele din unitate - magazinul Mega Image din zona Tineretului - si au restrictionat traficul in zona, iar in aceasta perioada pirotehnistii au facut fac verificari.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.