Social 21 Iunie 2017 16:19
Politia din Constanta a retinut un barbat, in varsta de 31 de ani, care este banuit ca ar fi furat un medalion, in valoare de 4.000 de lei, din locuinta IPS Teodosie. 

La scurt timp, inculpatul a fost eliberat si plasat sub control judiciar. Decizia poate fi atacata la Tribunalul Constanta.

Dupa efectuarea investigatiilor, anchetatorii au descoperit ca acesta a patruns in interiorul locuintei situate in municipiul Constanta, ce are statutul de locuinta de serviciu a persoanei vatamate. Individul a sustras un engolpion (iconita din metal pretios pe care o poartă arhiereii la gat n.r) cauzand un prejudiciu de 4.000 de lei.

”Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal, reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate in nicio situatie sa infranga principiul prezumptiei de nevinovatie”, se arata in comunicatul emis de procurori, potrivit ziuaconstanta.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.