Social 20 Iunie 2017 15:25 de Clara Vacaru
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, decizia liderilor PSD si ALDE de a accepta, dupa negocierile cu UDMER, ca ziua de 15 martie sa devina sarbatoarea comunitatii maghiare din Romania si sa fie zi libera.

"Faptul ca UDMR nu mai negociaza cand ii sunt respinse cererile e firesc. UDMR lupta pentru comunitatea maghiara din Romania. Ce fac domnii Dragnea si Tariceanu este buimacitor si incredibil in primul rand in ochii celor care i-au votat.

Care a fost principalul cal de bataie al PSD in campanie? Noi aparam tara de straini, de multinationale, de Bruxelles si de ungurul Soros, care vrea sa vanda Romania. Ungurul Soros, pe care nu l-a vazut nimeni la fata, care nu are afaceri in Romania care e o fantoma. In Romania a fost suficient pentru ca oamenii astia sa voteze PSD ca pe un partid aparator de tara.

Ce fac acum Dragnea si PSD-ul sau? Spunea ca nu vand Transilvania. E adevarat nu vand Transilvania, vand Romania, pentru ca 15 martie nu e doar o zi a unei minoritati. 15 martie reprezinta umilirea, discriminarea, discreditarea, atacarea si uciderea romanilor de catre maghiari, dupa ce s-a incercat fortat alipirea la Ungaria a Ardealului, fara ca natiunea romana a Ardealului, cea mai numeroasa, sa fie consultata, tratarea romanilor ca o rasa inferioara de catre maghiari si incercarea de a-si mentine controlul alipind Transilvania la Ungaria" , a spus Cristian Tudor Popescu, la Didi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.