Social 19 Iunie 2017 16:23
Perchezitiile s-au desfasurat la peste 70 de adrese din Iasi, Roman si Prahova, intr-unul dintre cele mai ample cazuri de trafic de minori din tara. 

Procurorii DIICOT sustin ca peste 120 de persoane isi foloseau copiii pentru cersit sau furt, in tara sau in Franta. Infractorii au strans averi si si-au riicat case impunatoare.

Acestia sustin ca zeci de femei si-au trimis copiii, cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani, la furat si la cersit. Daca nu aduceau acasa o anumita suma, acestia nu erau primit.

"Vrem sa stim de ce ne ia, ce se intampla aici, nu ne-a spus nimic, vrem sa stim si noi detalii, ce are cu noi, de ce a intrat, nu ne-a spus nimic, nimic, pur si simplu a intrat si a zis: sunteti arestati si ii duce la politie", a declarat sotul uneia dintre femeile retinute, potrivit stirileprotv.ro.

Ofiterii DIICOT lucreaza in continuare la acest dosar si colaboreaza u procurorii francezi. In total, sunt investigate 190 de persoane, dintre care 70 minori si 120 de adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.