Social17 Iunie 201715:17

Lectura de un minut

Echipajul romanesc care si-a propus sa strabata Oceanul Atlantic, intr-o barca cu vasle, a pornit intr-o cursa de antrenament, pe parcursul careia s-au propus sa doboare recordul de traversare a Marii Negre. 

Echipajul romanesc trebuie sa parcurga o distanta de 1.200 km in mai putin de 29 de zile, potrivit agerpres.ro.

Atlantic4 va pleca pe 12 decembrie in cursa "Talisker Whisky Atlantic Challenge", considerata cea mai dura competitie de canotaj din intreaga lume. Ea consta in traversarea Atlanticului, intr-o barca cu vasle. Distanta este de 5.000 km si se desfasoara intre Insulele Canare si Antigua.

Echipa este alcatuita din cinci membri: Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu, Marius Alexe si Alexandru Dumbrava.

Vineri, cei cinci membri ai echipajului au pornit intr-o cursa de antrenament, in care si-au propus sa doboare ultimul record, traversand Marea Neagra, intr-o barca cu vasle, in mai putin de 29 de zile, cat a inregistrat prezentul record.

Citeste si:
Cristiano Ronaldo, un model demn de urmat în muncă și seriozitate
Cristiano Ronaldo, un model...

Participarea are drept scop completarea fondurilor necesare pentru realizarea Campusului socio-medical, de la Adunatii Copaceni, campus destinat copiilor care sufera de boli incurabile.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.