Social 17 Iunie 2017 14:41
Politistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bors au descoperit 32 de cetateni irakieni, ascunsi intr-un automarfar cu mobila. Acestia cer azil in Romania. 

Sambata, in jurul orei 6:30, la Punctul de Trecere a Frontiere Bors, a fost descoperit un automarfar cu semiremorca, inmatriculat in Romania, care transporta 32 de irakieni, potrivit unui comunicat ITPF Oradea, citat de agerpres.ro.

Intre acestia, 11 erau barbati, 6 femei si 15 minori.

Primele cercetari au aratat ca persoanele in cauza au depus deja documente prin care solicita azil in Romania. Adultii au declarat ca doreau sa ajunga in Spatiul Schengen si au recurs la aceasta metoda.

”Conducatorul auto a declarat ca nu are cunostinta despre modul in care persoanele in cauza s-au ascuns in camion. Șoferul si cele 32 de persoane au fost conduse la sediul institutiei, in prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, respectiv pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun”, precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.