Social 13 Iunie 2017 17:27 de Clara Vacaru
Politistul batut de Cristian Boureanu va fi, la randul sau, cercetat, spun sefii sai, urmand a se stabili daca a actionat corect. Cristian Boureanu a depus o plangere impotriva agentului si l-a acuzat pe acesta ca l-a lovit.

Superiorii politistului precizeaza insa ca procedura prevede folosirea fortei daca soferii sau pasagerii, cum era cazul fostului deputat, devin agresivi. Adjunctul Politiei Capitalei mentioneaza ca exista „toleranta zero” pentru politistii care se abat de la lege.

Tocmai de aceea este iintocmit acest dosar penal, la finalizarea caruia vom afla daca politistul a intervenit corect, daca dl. Boureanu a reactionat corect fata de politist”, a spus Georgian Dragan, purtator de cuvant IGPR, potrivit News.ro.

„Referitor la faptul ca politistii au folosit forta in acest caz, potrivit legii 218, politistul poate folosi forta cand o persoana se manifesta agresiv”, a spus Stefan Marius Eugen, director adjunct al Politiei Capitalei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.