Social 12 Iunie 2017 14:49
Politistii au folosit focuri de arma, noaptea trecuta, in incercarea de a aplana conflictul izbucnit intre opt persoane, care disputau un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei. 

Cele opt persoane au fost retinute, pe numele lor urmand sa se deschida un dosar penal pentru incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza Politia Capitalei, potrivit stirileprotv.ro.

Politistii au fost sesizati de un barbat, care a fost agresat fizic de o femeie, in timpul conflictului pentru locul de parcare din Sectorul 1. La sosirea organelor de politie, s-au implicat alte cinci persoane, care, au sustinut cele doua parti.

Pentru a aplana conflictul, politistii s-au vazut nevoiti sa traga trei focuri de arma, in plan vertical si sa imobilizeze cele opt persoane, implicate in altercatie. Cu totii si-au petrecut noaptea in Sectia 4 Politie, pentru audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.