Social 12 Iunie 2017 11:49 de Clara Vacaru
Parintii adolescentei din Ploiesti care a fost batuta si umilita de alte doua tinere, pe strada, au depus plangere la Politia municipiului Ploiesti, dupa ce politistii s-au autosesizat in acest caz ca urmare a aparitiei unei filmari pe Facebook. Adolescentul care apare in inregistrare si care uda victima cu apa in timp ce aceasta este batuta este cercetat penal pentru complicitate la tulburarea ordinii si linistii publice.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat ca parintii fetei in varsta de 14 ani care a fost filmata in timp ce era batuta si umilita de alte doua fete pe o strada din Ploiesti au depus reclamatie la Sectia numarul 2 de Politie Ploiesti, scrie News.ro.

Plangerea a fost depusa dupa ce IPJ Prahova s-a autosesizat si a inceput cercetari pentru comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, a precizat Brezeanu.

Pana in prezent, politistii le-au audiat pe cele doua agresoare, dar si pe baiatul care apare in filmare stropind-o pe victima cu apa in timp ce aceasta era batuta si pusa sa sarute mainile agresoarelor. Adolescentul este si el cercetat penal pentru complicitate la infractiunea de tulburarea ordinii si linistii publice.

Doua adolescente de 15 ani din Prahova sunt cercetate de politisti, dupa ce pe Facebook a aparut, duminica, o inregistrare video in care acestea bat o fata cu palmele si cu picioarele pe strada si o umilesc, punand-o sa ingenuncheze si sa le sarute mainile.

Ulterior, doi dintre tinerii care apar in inregistrarea realizata in Ploiesti si-au cerut public scuze pe Facebook. Una dintre agresoare spune ca ii pare ”extrem de rau” si ca a fost ”chiar proasta” sustinand ca a fost ”un moment de nervozitate”. La randul sau, adolescentul care o stropea cu apa pe fata batuta spune ca ”a fost o prostie” dar ca nu s-a putut ”abtine”, el promitand ca va face tot posibilul sa stea ”cuminte” si ”pe treaba lui”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.