Social 9 Iunie 2017 18:53 de Clara Vacaru
Un primar din judetul Vaslui le trimite recomandate prin posta pungile cu gunoaie celor care le arunca la voia intamplarii pe campurile din comuna. De multe ori, oamenii sunt luati prin surprindere si, intr-o prima faza, cred ca sunt ajutoare de la Uniunea Europeana si se lauda vecinilor cu acest lucru.

Locuitorii comunei vasluiene Hoceni isi primesc recomandate prin posta pungile cu gunoaie pe care le arunca la voia intamplarii pe terenurile virane din afara localitatilor. Surpriza neplacuta in acest sens este facuta de catre autoritatile locale care, in urma gasirii unor indicii chiar in punga de gunoi, precum facturi la electricitate sau chitante pentru plata impozitelor, le expediaza prin Posta la adresele proprietarilor.

In momentul in care sunt gasite astfel de pungi, este imposibil sa nu gasim o chitanta sau factura pe numele proprietarului. De regula, nu este vorba de gunoi menajer, ci de alte deseuri, insa nu consideram normal ceea de fac. De aceea, le trimitem prin posta aceste pungi, iar oamenii se lauda catre vecini, inainte de a le desface, ca au primit ajutoare de la Uniunea Europeana. Este o metoda foarte eficienta prin care localnicii renunta, usor-usor, la astfel de practici nu tocmai corecte”, a declarat, pentru News.ro primarul comunei Hoceni, Vasile Tabara.

Toate cheltuielile cu expedierea coletelor cu gunoaie prin posta sunt suportate de catre Primaria Hoceni.
viewscnt


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.