Social 9 Iunie 2017 18:12
Batrana si fiul ei locuiesc de o saptamana in holul blocului din cartierul buzoian Obor, dupa ce au fost evacuati din camera in care locuiau cu chirie. Desi vecinii au facut sesizare la Asociatia de proprietari, nicio institutie nu a luat masuri. 

De aproximativ o saptamana, holul de la parterul blocului este ocupat de batrana si fiul ei, care depoziteaza acolo si mobila, impreuna cu toate obiectele de uz casnic. Cei doi dorm in aceste conditii dupa ce au fost dati afara din camera in care au locuit cu chirie, timp de un an si jumatate.

Batrana are un venit mediu lunar de 700 de lei, reprezentand pensia de urmas, iar fiul ei, in varsta de 49 de ani, nu lucreaza. "Nu am avut contract si ne-au dat afara. Au zis ca vor sa vanda. Nu am unde sa ma duc cu atatea lucruri si stau si eu aici pana o sa gaseasca baiatul meu o camera undeva, mai ieftin", a declarat batrana Tudorita Golea, potrivit adevarul.ro.

Cei doi plateau lunar 400 de lei chirie, iar acum spera sa isi gaseasca in cel mai scurt timp o locuinta. Vecinii au anuntat Asociatia de proprietari, care cauta o modalitate de a rezolva aceasta situatie si sa le gaseasca celor doi o locuinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.