Social 6 Iunie 2017 15:47
Initiativa cu antecedente, daramarea zidului care inconjoara Parlamentul este din nou pusa in discutie de un deputat liberal, care nu renunta. Acesta propune deschiderea portilor cladirii pentru a oferi bucurestenilor un loc de promenada. 

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar ca tot spatiul verde sa fie intretinut si amenajat corespunzator.

Ovidiu Raetchi, deputat PNL, considera insa ca terenul are o sansa de evolutie, numai daca trece in administrarea Primariei. „Suntem la 500 de metri de Senatul Romaniei si de intrarea in Muzeul de Arta Moderna. Da, suntem in plin centru al unei capitale europene si asa arata lucrurile, asta e modul prin care intretinem un spatiu verde de 70 de hectare”, a declarat acesta pentru digi24.ro.

Planuri de demolare au avut si personaje precum: Roberta Anastase, Elena Udrea, Valeriu Zgonea, Adrian Nastase, dar si deputatii USR, care au preluat aceasa initiativa intr-o sedinta a Parlamentului.
Initiativele nu s-au concretizat pana acum din motive de securitate, dar si din motive financiare, intrucat, costurile pentru demolare au fost estimate, in 2010, la 27 milioane de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.