Social 6 Iunie 2017 12:58 de Clara Vacaru
Politia britanica i-a eliberat pe toti cei retinuti in cadrul anchetei privind atacul de la London Bridge, fara a pune pe cineva sub acuzare, relateaza Reuters.

Politia Metropolitana a anuntat intr-un comunicat si ca ofiteri specializati lucreaza cu familiile si cu medicii legisti pentru a-i identifica pe toti cei ucisi in atac, scrie News.ro.

Un numar de 12 persoane au fost retinute in urma raidurilor antiteroriste de duminica, iar printre acestea s-ar numara si doi cetateni romani, potrivit unor informatii neconfirmate transmite de presa din Marea Britanie.

Doi dintre cei retinuti au fost eliberati duminica si luni, din lipsa de dovezi, iar alti 10 in noaptea de luni spre marti.

Sapte persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 48 au fost ranite dupa ce trei atacatori au intrat cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, inainte de a-i ataca pe trecatori cu mai multe cutite in zona Borough Market.

Autoritatile britanice au reusit sa-i ucida pe jihadisti la aproximativ opt minute dupa declansarea carnagiului, dupa ce au tras peste 50 de gloante in directia acestora.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.