Social 5 Iunie 2017 11:09 de Clara Vacaru
 Incendiul declansat la un depozit cu arhive din Ilfov a fost declarat stins, dupa zece zile de la izbucnire.

Incendiul a fost lichidat duminica seara, in jurul orei 20.30, cand toate echipajele de interventie ale ISU au fost retrase.

Incendiul a izbucnit vinerea trecuta, in jurul orei 18.00, la depozitul din judetul Ilfov, in care erau arhivele mai multor companii, inclusiv ale unor banci.

Stefan Ecxarcu, managerul Global Archive, compania careia ii apartine depozitul distrus de incendiu, a declarat, sambata trecuta, ca urmeaza sa fie facuta o analiza, in baza situatiei electronice pe care firma o are pentru a se stabili exact ce documente au ars. El a mai spus ca depozitul avea asigurare, iar companiile, care aveau acolo arhivele si au ramas fara documente, vor fi despagubite.

In depozitele din localitatea ilfoveana Darasti, care apartin Global Archive Management si care au fost distruse in incendiu, se afla, pe langa arhivele unor mari companii, inclusiv banci, toata arhiva Astra Asigurari, inca din perioada in care aceasta era monitorizata de firma de audit financiar KPMG, a scris Romania Libera.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.