Social 5 Iunie 2017 15:34
Pentru garnitura care a plecat pe 4 iunie, din Brasov, la ora 18:30, CFR Calatori a eliberat locuri in trei vagoane, chiar daca trenul avea in alcatuire doar doua. Calatorii au fost nevoiti sa astepte si isi vor banii inapoi. 
UPDATE 15:25 CFR Călători anunta ca va restitui banii pasagerilor. Pentru asta, oamenii trebuie să depună o cerere, însoţită de biletul achiziţionat.

Vacanta din Brasov s-a incheiat in aglomeratie pentru 30 de calatori, care au primit loc intr-un vagon inexistent si au stat in picioare pana la Bucuresti.


”Am ajuns intr-un scenariu SF. Am calatorit inclusiv cu un vagon care nu exista. Au fost calatori care s-au plans de faptul ca nu exista, li s-au dat bilete la un vagon 3, trenul avand doar 2 vagoane”
, a declarat un calator pentru digi24.ro.

Ajunsi la destinatie, acestia au mers la ghiseul de relatii cu publicul din Gara de Nord, au depus reclamatie si si-au cerut banii inapoi.

CFR Calatori nu a oferit un punct de vedere oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.