Social 3 Iunie 2017 14:06
Lorelai Mosnegutu, o adolescenta fara maini, abandonata de parinti si adoptata la varsta de doua luni, a castigat finala emisiunii-concurs ”Romanii au talent”, care s-a desfasurat vineri seara, si un premiu de 120.000 de euro.

Imbratisata de ocupantii locului al doilea - grupul OK World Wide, Lorelai Mosnegutu a fost felicitata si de Mihaela Radulescu, membra a juriului.

Pe locul al treilea in finala show-ului difuzat de Pro TV s-a clasat, in urma votului publicului, Fang Shuang.

Lorelai Mosnegutu a fost abandonata la nastere, iar la varsta de 2 luni a fost luata in plasament, apoi adoptata de Veronica Parvulescu, asistent maternal. A inceput sa cante la gradinita, iar la 7 ani a intrat la Scoala Populara de Arte. Intr-un an a obtinut 37 trofee si 180 diplome, nu doar pentru muzica, ci si pentru teatru si creatii literare. Cursurile de orga le-a inceput in urma cu trei ani, iar la scoala este olimpica la Biologie si Geografie.

La cea de a patra editie "Romanii au talent“, Lorelai Mosnegutu a cantat la orga folosindu-si degetele de la picioare, dar si cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminitei Anghel. Adolescenta fara maini a cucerit juriul si publicului din primele clipe, ea fiind aplaudata si incurajata de la inceput pana la final.

"Mi s-au inmuiat genunchii cand am vazut-o ca plange si nu avea cum sa isi stearga lacrimile", a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apasat "golden buzz"-ul si a trimis-o pe Lorelai direct in finala.

In finala, ea a pictat folosindu-si degetele de la picioare in timp ce a interpretat melodia ”Rise Like a Phoenix” care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului, scrie News.ro.

In finala de vineri, Eduard Antal a castigat premiului de originalitate si un cec de 10.000 de euro.

Cel de-al saptelea sezon al emisiunii "Romanii au talent" s-a incheiat cu o editie in care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox si chinese pool. Un moment special a fost prezentat de coregraful Gigi Caciuleanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.