Social 29 Mai 2017 11:50
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut la un post de televiziune ca nu se poate compara situatia de la DIPI cu aceea a SIPA.
Intrebata ce s-a intamplat cu arhiva DIPI, Carmen Dan a oferit asigurari ca nu a fost distrusa, noteaza hotnews.ro, care citeaza News.ro. "In niciun caz nu am putea sa comparam situatia de la DIPI cu situatia de la SIPA. Eu va asigur ca arhiva DIPI nu a plecat din institutie si nici nu a fost distrusa, ea are un backup intr-un sistem electronic, nu vorbim de niste dosare in forma materiala".

"In ceea ce priveste numirea sefului DIPI, parerea ministrului de Interne este ca acest serviciu nu trebuie tratat cumva special si separat de alte directii generale din cadrul Ministerului. Daca avem directori generali care functioneaza pe aceeasi schema in cadrul ministerului, care sunt numiti de catre ministrul de Interne, cred ca la fel trebuie abordat si acest serviciu, chiar daca este un serviciu de protectie interna", a mai spus ministrul de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.