Social 29 Mai 2017 11:38
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a participat, alaturi de prim-ministrul Sorin Grindeanu, la finala SuperLigii CEC Bank la rugby.

"Am fost, am promis si am zis ca, daca vor castiga si ei semifinala, o sa vin la finala si tin cu ei. Si am si luat tricoul, sper sa bata. Eu sunt ambasadorul turistic al Maramuresului, deci trebuie sa tin cu ei, asa ca le doresc succes (...). Eu nu am tinut intotdeauna cu invingatorii sau cu cei mai tari. Am fost acolo, e un judet care m-a primit foarte bine", a declarat social-democratul, care a subliniat ca ramane "suporterul echipei din Baia Mare".

Sorin Grindeanu, in schimb, a tinut cu formatia Timisoara Saracens, ceea ce l-a facut pe liderul PSD sa afirme ca "nu vorbeste cu el", avand in vedere ca sunt "adversari", scrie digi24.ro.

"Ne-am intalnit aici nu accidental, intamplator", a mai spus Dragnea. Intrebat despre evaluarile ministrilor, presedintele Camerei Deputatilor a spus ca "merg", dar "despre rezultate mai vorbim", noteaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.