Social 20 Mai 2017 15:17
Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de ploi, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului pentru mai multe judete.

Astfel, pana la ora 15.30, sub cod galben se afla judetele Alba, Sibiu, Harghita, Covasna, unde se vor semnala averse de ploaie ce vor cumula local 25 l/mp, grindina de mici dimensiuni, iar ca enomene asociate- descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Tot pana la 15.30 si in zonele de munte ale judetelor Prahova, Arges si Dambovita, vor fi descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor atinge local 20..25 l/mp.

Pana la ora 16:00, in judetul Bistrita- Nasaud, se vor inregistra ploi cu caracter de aversa care vor depasi local 20 ... 25 l/mp, izolat grindina de dimensiuni mici.

Pana la ora 16:15 in judetul Ialomita vor fi frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce vor atinge local 20..25 l/mp.

Pana la ora 16:30, in judetul Brasov si in zona de munte a judetului Sibiu, se vor semnala averse de ploaie ce vor cumula local 25 l/mp, grindina de mici dimensiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.