Social 18 Mai 2017 15:16 de Clara Vacaru
Fiul cel mare al lui Donald Trump, se afla, joi, in judetul Alba, unde a participat la o partida de vanatoare, apoi a vizitat Castelul ”Bethlen Haller” de la Cetatea de Balta, au declarat pentru News.ro surse locale.

Donald Trump Jr. se afla de cateva zile intr-o vizita privata in Romania.

Potrivit surselor citate, Donald Trump Jr., care se afla de cateva zile intr-o vizita privata in Romania, pentru a participa la partide de vanatoare in diferite zone din tara, se afla, joi, in judetul Alba. El a participat, in cursul diminetii, la o partida de vanatoare de caprioare si mistreti pe un fond de vanatoare din zona localitatilor Jidvei si Cetatea de Balta.

Ulterior, fiul cel mare al presedintelui SUA a vizitat Castelul ”Bethlen Haller” de la Cetatea de Balta, obiectiv care se afla in proprietatea unei companii de vinificatie.

Donald Trump jr. a ajuns in Romania luni, fiind insotit de nepotul presedintelui american, iar pana acum ar fi vizitat deja mai multe zone turistice din tara.

Fiul cel mare al presedintelui american Donald Trump este recunoscut ca fiind un mare iubitor al vanatorii, iar in urma cu cativa ani a fost intens criticat dupa ce a aparut fotografiat cu trofee rare de vanatoare: un elefant, un leopard si o antilopa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.