Social 17 Mai 2017 15:20
Patriarhia sustine ca a crescut virulenta atacurilor impotriva BOR, in contextul initiativei de modificare a Constitutiei in privinta definirii familiei. BOR tine sa precizeze ca sprijina in mod natural demersul Coalitiei pentru familie, relateaza digi24.ro, care citeaza News.ro.

"Este foarte probabil ca aceasta acutizare a atitudinii denigratorilor, care recurg inclusiv la dezinformare, sofisme, jigniri si limbaj licentios, este legata de apropierea legalizarii referendumului in cadrul caruia stiu si ei ca, in covarsitoarea lor majoritate, romanii se vor pronunta pentru noua forma propusa de definire constitutionala a casatoriei.

Biserica Ortodoxa Romana sprijina in mod natural demersul Coalitiei pentru Familie, in spiritul invataturilor crestine si al valorilor fundamentale romanesti privind familia, ocrotirea si cresterea copiilor, dar nu este nici initiatoarea, nici organizatoarea acestei actiuni. (...)

Demersul nu poate fi considerat in niciun caz retrograd, asa cum in mod ignorant si malitios, este prezentat de catre detractorii acestuia, cata vreme intre semnatarii si sustinatorii sai se numara foarte multe personalitati ale lumii stiintifice si culturale", se arata intr-un comunicat al Patriarhiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.