Social 17 Mai 2017 17:42
MATER, prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est, va lansa pe 20 mai campania de crowdfunding.

Echipa MATER si-a propus sa stranga 15.000 de euro prin donatii din partea publicului. In schimbul donatiilor oamenii vor primi recompense ce constau in abonamente la biblioteca de materiale, obiecte de design ce includ materiale inedite sau optiunea de a deveni co-fondator al proiectului.

“Am creat ideea bibliotecii de materiale cu gandul la profesionistii din arhitectura, design, advertising si alte industrii creative. Experienta de a atinge si compara materiale diferite este esentiala pentru procesul creativ, si am decis sa implicam aceasta comunitate de la inceputul proiectului. Oferim astfel beneficiarilor si sustinatorilor bibliotecii ocazia de a se implica in MATER si de a ne sustine atat financiar, cat si printr-un vot de incredere in acest proiect curajos“, declara Florin Cobuz, co-fondator MATER.

Campania de crowdfunding va fi lansata sambata 20 mai printr-o petrecere ce va avea loc pe santierul bibliotecii, la etajul I din complexul Industria Bumbacului (Splaiul Unirii 160).

Potrivit unui comunicat remis 9am, banii stransi din campanie vor fi folositi pentru a construi cele 30 de module de expunere a materialelor.

Toate informatiile despre proiect vor fi disponibile aici si pe Startarium, cea mai complexa platforma online pentru antreprenori, care va gazdui campania de crowdfunding.

MATER este prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est. Va fi deschisa in octombrie 2017 si va expune 3.000 de materiale intr-o prima etapa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.