Social 16 Mai 2017 14:26 de Clara Vacaru
Trei eleve de clasa a IX-a au batut o adolescenta in plina strada, la Oradea. Fata a fost trantita la pamant si lovita cu picioarele si cu pumnii sub pretextul ca aceasta ar fi injurat-o pe una dintre agresoare.

Agresiunea s-a petrecut luni dimineata, in pauza mare, cand una dintre agresoare, o eleva de 16 ani, de clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea – care nu fusese la scoala si nici nu a frecventat deloc cursurile in acest semestru - a sunat-o si a chemat-o pe victima in afara scolii.

Aceasta din urma nu a fost lasata de paznici sa iasa din scoala, asa ca a sarit gardul si s-a intalnit cu celelalte colege in apropierea liceului. Acolo a fost lovita cu pumnii si picioarele, pe motiv ca ar fi injurat-o pe una dintre fete, scrie Digi24.ro.

Totul a fost filmat de sora de clasa a III-a a agresoarei, iar apoi filmul a devenit viral pe retelele de socializare.

Dupa ce a fost amenintata sa nu spuna nimic, eleva agresata s-a intors la ore, insa dupa-amiaza i s-a facut rau si a ajuns la medic.

Politistii s-au autosesizat si au deschis dosar penal pentru agresiune.

„In urma investigatiilor efectuate, politistii de proximitate oradeni au identificat cu operativitate atat victima, o tanara de 16 ani, din municipiul Oradea, cat si pe cele trei adolescente banuite ca ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea”, se arata intr-un comunicat al Politiei Bihor.

Ancheta este si in scoala, dar conducerea sustine ca totul s-a petrecut in afara ei, iar victima nu a fost lasata sa iasa in pauza mare fara acordul parintilor.

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.