Social 12 Mai 2017 17:42 de Clara Vacaru
Protectia Copilului din Alba a informat, vineri, ca s-a autosesizat intr-un posibil caz de abuz asupra unui minor, dupa ce in presa locala au aparut fotografii, furnizate de un cititor, cu o fetita de cativa ani care, potrivit imaginilor, ar fuma dintr-o tigara, se pare la indemnul a doua femei.

"Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba s-a autosesizat in ceea ce priveste acest fapt, considerand ca ceea ce ilustreaza imaginile reprezinta un abuz asupra unui copil minor. Specialistii biroului 'Telefonul copilului, violenta in familie, prevenirea si combaterea exploatarii prin munca' din structura DGASPC Alba au demarat procedurile legale, in conformitate cu atributiile ce le revin, pentru a putea interveni in solutionarea situatiei mentionate mai sus, in vederea respectarii drepturilor copilului", se mentioneaza intr-un comunicat transmis AGERPRES.

Fotografiile au fost surprinse in urma cu cateva zile, intr-o parcare din Alba Iulia. Fetita a fost surprinsa in timp ce se afla pe caroseria unei masini, cu numar de inmatriculare de Alba, in timp ce fuma. Langa masina se aflau doua femei.

Retail jobs

Reprezentanti ai DGASPC Alba au precizat, pentru AGERPRES, ca se incearca, prin metode specifice prevazute in astfel de situatii, identificarea celor doua femei si, implicit, a fetitei, urmand a se demara apoi o ancheta sociala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.