Social 11 Mai 2017 09:53
Fiscul din Alba scoate la vanzare mai multe bunuri confiscate sau intrate in proprietatea statului, intre acestea numarandu-se pungi cu seminte, maturoaie, motorina in bidoane de plastic, haine noi sau folosite, dar si cratite si bijuterii.

Purtatorul de cuvant al ANAF Alba, Iulia Mirestean, a declarat, miercuri, ca bunurile scoase la vanzare se afla in magazinul de articole de menaj "Gospodarul meu" din Alba Iulia, unde proprietarul a castigat licitatia pentru acest serviciu si primeste procent din vanzari.

In prezent, intre obiectele scoase la vanzare se numara maturoaie confectionate artizanal din nuiele, la pretul de 5 lei bucata, cratite emailate rosii cu buline, dar cu defecte, la pretul de 6 lei bucata, dar si cosuri confectionate artizanal din nuiele, la 8 lei bucata.

Totodata, se vand si bijuterii, inclusiv verighete de argint cu pietre incolore si albastre, la preturi intre 5 si 10 lei, in functie de gramaj.

Pe de alta parte, o pereche de blugi pentru dame, folositi, se vinde cu 6 lei, in vreme ce pretul unei geci este de 15 lei, pantalonii tip colanti, trei sferturi, costa 4 lei, iar o pereche de blugi Tian Xing - 7,5 lei.

O suta de litri de motorina se vand in cinci bidoane din plastic, la pretul de 1,8 lei litru, cinci litri de apa de izvor plata - 2,25 lei, iar un PET cu bere la 2,8 lei, in vreme ce PET-urile de suc, la 2,5 litri, se vand cu 1,4 lei.

Sunt scoase la vanzare si doua pungi cu seminte de floarea soarelui, la 0,7 lei bucata, pungi cu oua de ciocolata la pretul de 2 lei, dar si pachete de zahar, cu 2 lei, si PET-uri cu ulei alimentar la 3 lei.

Husele pentru telefon din materiale de plastic costa 1,5 lei, un set de ceasuri de mana, barbatesc si femeiesc, 40 de lei, iar o undita telescopica de patru metri, folosita, doar 12 lei.

Totodata, in stocurile institutiei s-a aflat si o bata ciobaneasca in lungime de 1,3 metri, prevazuta cu maciuca si inel metalic, folosita, insa s-a vandut, relateaza Ziare.com.

Aceste bunuri au fost confiscate de organele de control ale statului, intre care Politie si Directia Antifrauda, si sunt valorificate de Fiscul din Alba. Cel mai adesea bunurile se confisca din cauza lipsei documentelor de provenienta.

Citeste si:
Tiriac: DNA, anticoruptie, astia de la Fisc cu coruptia pe noi...
Tiriac: DNA, anticoruptie,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.