Social 10 Mai 2017 10:42
Medicul stomatolog din Bucuresti care a fortat doua baraje ale Politiei, pe litoral, in mini-vacanta de 1 Mai, obligandu-i pe politisti sa-l opreasca cu focuri de arma, a fost internat la Psihiatrie.

Soferul fusese arestat pentru 20 de zile, insa, dupa evaluarea psihiatrica, a fost internat intr-o unitate medicala de Psihiatrie, relateaza Pro TV.

Anchetatorii sustin ca a picat testul psihologic la care a fost supus, relateaza Ziare.com.

Amintim ca, pe 30 aprilie, un politist al unui echipaj din Mangalia i-a facut semn sa opreasca, insa barbatul care conducea un BMW si-a continuat drumul. La Eforie Nord, Politia a realizat un baraj din doua autospeciale si o motocicleta, dar soferul nu a oprit nici de data aceasta. El a fortat barajul si a avariat una dintre masinile de politie.

De-abia la Agigea, la un al doilea baraj, soferul a fost oprit dupa ce unul dintre politisti a tras un foc de avertisment in plan vertical.

Barbatul n-a vrut in continuare sa respecte indicatiile politistilor, refuzand sa fie supus testului pentru a se stabili daca a consumat bauturi alcoolice, dar si sa i se recolteze probe biologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.