Social 8 Mai 2017 11:20
Fostul premier Dacian Ciolos a declarat duminica, in cadrul unei dezbateri la Cluj-Napoca, ca el este un lider creat de media "intr-un anumit fel" si isi da seama de faptul ca a acumulat un anumit capital, "fara sa vrea neaparat", motiv pentru care o sa incerce pe viitor sa il valorifice cat mai bine.

"Liderii pot fi si creati (...). Eu sunt un lider creat de media intr-un anumit fel. Eu imi dau seama ca am acumulat un anumit fel de capital fara sa vreau neaparat, dar il am acolo, si sigur ca o sa incerc sa il valorific cat mai bine", a afirmat Dacian Ciolos.

El a tinut sa precizeze ca sunt "foarte multe lucruri care pot fi facute si fara sa fi la guvernare".

Dacian Ciolos a vorbit si despre Platforma Romania 100, afirmand ca vor exista departamente, unde oamenii care au competente vor colecta idei si vor veni cu propuneri legislative sau care vor face obiectul unui eventual program de guvernare.

"La nivel central, asociatia platformei respective, vrem sa facem niste departamente unde oameni care au competente si idei pe anumite domenii sa poata sa modereze grupul care colecteaza idei sau de pe sectoare sau din teritoriu si sa venim cu propuneri, chiar propuneri legislative, cu anumite idei care sau sa faca obiectul unor potentiale programe de guvernare in viitorul apropiat sau chiar unele dintre ele sa poata fi implementate daca ele nu au neaparat nevoie de decizii, de politici publice", a completat Dacian Ciolos, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.