Social 7 Mai 2017 12:30
O femeie din Buzau a fost accidentata mortal, duminica dimineata, la cateva minute dupa ce plecase de la localul unde petrecuse la o nunta alaturi de sotul ei.

Femeia a traversat soseaua prin loc nepermis si a fost lovita de un bolid condus de un tanar de 19 ani, care avea permisul suspendat, dar care circula cu o dovada.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, accidentul a avut loc duminica dimineata, pe DN 10, la iesirea din municipiul Buzau. Femeia de 55 de ani, din Buzau, si sotul sau plecasera de la o nunta, in zona fiind amenajat un cort de evenimente.

La un moment dat, femeia a incercat sa traverseze soseua printr-un loc nepermis si fara sa se asigure, fiind lovita de un autoturism Audi condus de un tanar de 19 ani.

Femeia a murit la scurt timp dupa accident, relateaza News.ro.

Politistii l-au testat pe sofer si au constatat ca nu consumase alcool, insa tanarul avea permisul suspendat pentru o abatere la regimul circulatiei comisa recent. Tanarul, din localitatea buzoiana Berca, avea insa o dovada in baza careia circula.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.