Social 5 Mai 2017 17:38 de Clara Vacaru
Un barbat in varsta de 60 de ani a fost impuscat vineri la o ferma de fazani din Holboca, judetul Iasi, el murind in scurt timp la Spitalul Sfantul Spiridon, unitate unde fusese transportat cu ambulanta.

Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, a declarat ca in cursul diminetii a fost primit un apel telefonic la serviciul 112 prin care s-a anuntat ca o persoana a fost impuscata accidental.

In sesizarea telefonica se mentiona ca o persoana a incercat sa impuste un porc domestic, iar glontul ar fi ricosat dintr-o bucata de beton intr-o persoana care se afla acolo. O echipa de politisti criminalisti si o alta de la Directia Arme, Explozibili si Substante Periculoase efectueaza cercetari in vederea stabilirii situatiei de fapt”, a spus Anca Vajiac, potrivit Agerpres.

La fata locului au plecat doua echipaje, de la Politie si respectiv SMURD. In ciuda eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvata.

Pacientul se afla in soc hermoragic datorat unei rani penetrante la niveul ficatului. Un proiectil (glont—n.r) de mari dimensiuni i-a perforat ficatul, ceea ce a provocat o hemoragie masiva. A fost dus direct in blocul operator unde o echipa complexa a incercat sa il salveze. In timpul interventiei pacientul a facut un stop cardiorespirator. S-a facut si masaj cardiac intern, insa am fost nevoiti sa declaram decesul", a declarat pentru AGERPRES Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.