Social 4 Mai 2017 14:47
Licitatia pentru bicicletele electrice care vor fi folosite de politistii locali din municipiul Suceava a fost finalizata, a anuntat, joi, primarul Ion Lungu care a mentionat ca firma castigatoare este Wind Technologies din Bucuresti.

El a spus ca in competitie au fost firma Loyal Suceava si Wind Technologies din Bucuresti, conform NewsBucovina.ro.

Valoarea de pornire a licitatiei a fost de 685. 632 de lei si a fost adjudecata de firma Wind Technologies cu 586.996 de lei.

Bicicletele electrice sunt achizitionate cu fonduri alocate prin programul de cooperare romano-elvetian, care mai prevede si instalarea de sisteme de incarcare care sa fie prevazute cu panouri fotovoltaice.

Primarul a mentionat ca locul de garare al bicicletelor electrice va fi amenajat la sediul Centrului de Promovare a Traditiilor Populare unde va fi instalat sistemul de incarcare.

„E bine ca inca un proiect cu fonduri elvetiene s-a finalizat”, a spus Ion Lungu.

Bicicletele electrice si sistemul de incarcare sunt achizitionate prin proiectul „Electromobilitate-vehicule electrice pentru o municipalitate verde” depus de Primaria Suceava prin Programul de Cooperare Elventiano-Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.