Social 2 Mai 2017 07:58
Un tanar inscris la Universitatea din Texas a comis luni un atac cu un cutit de vanatoare mare, in campusul din Austin, unde a ucis un student si a ranit alte trei persoane care ar fi tot studenti, a anuntat politia, relateaza Reuters.

Suspectul, identificat drept Kendrex White, a fost retinut la aproximativ doua minute distanta de campus, dupa ce politia a fost alertata in legatura cu acest atac, in incinta institutiei de invatamant.

White era interogat de politie si urma sa fie pus sub acuzare, relateaza News.ro.

”Nu stiu care e mobilul lui”, a declarat intr-o conferinta de presa, la Universitatea din Texas, seful Politiei din Austin David Carter.

White a fost retinut de politie in baza unei singure acuzatii, care nu figura in fisierele onlie ale inchisorii.

Toate victimele au fost gasite la aproximativ o strada departare si erau barbati in varsta de 20 sau 21 de ani, a precizat politia.

Numele lor nu au fost divulgate.

”Nu am cuvinte sa-mi exprim sentimentul de pierdere”, a declarat in aceasta conferinta de presa presedintele universitatii Greg Fenves.

Persoana ucisa a fost gasita moarta la fata locului, a precizat telefonic capitanul Rick Rutledge din comitatul Austin-Travis.

Universitatea a anulat cursurile de luni.

”Ne rugam pentru cei afectati de evenimentele tragice de astazi”, a declarat guvernatorul Texasului Greg Abbott, citat intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.