Fostul premier Victor Ponta a realizat o analiza a marilor probleme din sanatate: vaccinurile contra rujeolei, dar si medicamentele pentru bolnavii de cancer, scrie dcnews.ro.

"Sa guvernezi inseamna sa rezolvi problemele mostenite din trecut , pe cele aparute azi si pe cele viitoare - si mai ales sa nu iti faci singur probleme ( ca oricum se ocupa altii de asta).

1. Problema vaccinurilor contra rujeolei la copii sigur ca a inceput mai demult - dar trebuie sa o rezolve actualul Guvern (...)

2. Problema medicamentelor pentru bolnavii de cancer este si mai grava.

De la promisiuni populiste in campanie la emisiuni televizate ipocrit lacrimogene si la diverse asociatii si vedete sponsorizate copios nu o sa vina niciodata nimic serios si bun. (...)

Eu cred ca Premierul Grindeanu si Ministrul Bodog sunt bine intentionati, au si dorinta si posibilitatea sa rezolve problema. Dar pentru asta trebuie sa ramana surzi si orbi la ordinele de partid, la declaratiile politicianiste si la emisiunile tv populiste - sa intrebe specialistii si sa negocieze dur dar rational. Altfel codul portocaliu de azi se va transforma rapid in cod rosu", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.