Bicicletele sunt foarte diferite si disponibile in multe variante. Daca nu stii de ce criterii sa tii cont, mai intai ar trebui sa afli cateva lucruri esentiale care impreuna acopera cat mai bine cerintele tale.

Sunt multe tipuri de biciclete - de la cele pentru drumetii si cascadorii, pana la cele pentru oras sau plimbari prin parc. Multi dintre noi cautam sa ne incadram intr-un buget, dar uitam sa tinem cont de celelalte criterii care aduc in plus multe avantaje la un astfel de echipament. Conteaza, desigur aspectul, culoarea, dar alegerea unei biciclete este conditionata de alte elemente, care sunt cu mult mai importante decat preferintele estetice.

In primul rand gandeste-te cat de des faci ciclism si in ce zone, inainte de a te opri la o anumita categorie. Magazinele sport pun la dispozitie o gama diversificata de produse asa ca cel mai bine este sa te duci cu temele facute. Asta te scuteste si de timp pierdut printre rafturi, dar te ajuta sa faci si economii.

Ghidul complet despre achizitia unei bicicleta este disponibil pe retail.ro.

Oferte la biciclete gasesti in catalogul online de la Hervis Sport aici.


Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.