Un barbat de 47 de ani din judetul Vaslui a fost retinut, dupa ce si-ar fi ucis un vecin cu o furca, in prezenta a cinci copii, o fata de 12 ani lesinand. Autorul crimei fusese condamnat in trecut pentru tentativa de omor, vatamare corporala si furturi.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Tribunalului Vaslui, un barbat de 48 de ani a fost ucis de catre un vecin in fata casei sale din localitatea Ciocani, in urma unui conflict mai vechi.

Crima a avut loc in prezenta celor trei copii ai victimei si a doi nepoti ai agresorului, cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani. O fata de 12 ani a lesinat cand si-a vazut tatal plin de sange, agresorul infigandu-i furca in fata, in cap si in alte parti ale corpului de mai multe ori, pana cand unealta s-a rupt.

Fapta s-a petrecut in momentul in care autorul s-a intors cu vacile de la pascut dintr-o zona de la marginea satului. In momentul in care a ajuns in dreptul locuintei victimei, barbatul de 47 de ani i-a reprosat vecinului sau ca isi tine animalele pe terenul dintre proprietatile celor doi. Dupa ce i-a replicat sa-si vada de treaba, victima a fost atacata cu o furca, fiindu-i infipta furca in fata. Ulterior, autorul si-a lovit in mod repetat vecinul pana cand s-a rupt partea metalica a furcii, iar apoi a parasit zona, nu inainte de a-si recupera ceea ce a ramas din unealta agricola”, a declarat, joi, pentru News.ro procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Barbatul de 47 de ani, condamnat in trecut pentru tentativa de omor, vatamare corporala si furturi, a fost retinut de procurori, urmand sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru omor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.