Timp de o luna, cei care au calcat pragul Grand Cinema & More au putut dona in cinematograf carti in incercarea de a recrea Biblioteca Bestiei. Si au reusit. Peste 1.000 de carti ajung saptamana aceasta la trei scoli si licee din judetul Dambovita.

Lansarea filmului „Frumoasa si Bestia” a fost, pentru Grand Cinema & More, prilejul perfect pentru a recrea o biblioteca de poveste – Biblioteca Bestiei. Atat timp cat filmul a rulat in cinematograf, iubitorii de film au fost incurajati sa doneze carti din colectiile personale, din convingerea ca fiecare poveste este, de fapt, o viata in plus pe care o traiesti.

„Pentru noi, Biblioteca Bestiei a fost un proiect de-a dreptul special, pentru care parcursul a reusit sa fie la fel de puternic pe cat rezultatul - de la bucuria de a-i gasi inspiratia intr-o poveste, la surpriza fiecarei zile la birou, in care descopeream cate un alt raft plin de carti si pana la incantarea a 1.113 aventuri oferite unor copii”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Potrivit unui comunicat remis 9am, acum, la sfarsitul campaniei, biblioteca numara 1,113 carti, 1,113 povesti care urmeaza sa plece catre elevii Scolii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizuresti, Scolii Gimnaziale Ciocanesti si Liceului Tehnologic Tartasesti, toate din judetul Dambovita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.