Dan Andronic scrie pe contul sau de facebook, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghita, ca "a fost prins sau s-a lasat prins" si afirma ca Ghita "s-a plimbat prin toata Europa" si apreciaza ca "e bagata si mintea lui Coldea in ciorba asta".

"A fost prins sau s-a lasat prins. L-au arestat pe Sebi Ghita. In Serbia, asa cum ne zicea Tapalaga. Numai ca inteleg ca pana atunci Ghita s-a plimbat prin toata Europa (Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croatia, Austria, Italia si Franta). Cred ca l-au asteptat sa ajunga la Belgrad ca sa aiba o telenovela completa", afirma Andronic.

El neaga din nou ca s-ar fi intalnit cu Ghita la Belgrad si reafirma ca s-a intalnit cu Kovesi la Oprea acasa in noaptea alegerilor din 2009.

"Cred ca-i bagata si mintea lui Coldea in ciorba asta. Acum inteleg de ce spunea Gabi Oprea ca vine marti la emisiunea lui Gadea. Il astepta pe Ghita sa ajunga la Belgrad. Bine, mai nene, nu puteati sta si voi in Muntenegru sau Croatia?", mai comenteaza Andronic.

Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in noaptea de joi spre vineri. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii.

La jumatatea lunii martie, in spatiul public au aparut informatii ca Sebastian Ghita, disparut, oficial, din 21 decembrie 2016, ar fi fost localizat in Serbia. Informatiile au fost negate inclusiv de premierul Sorin Grindeanu.

Totodata, jurnalistul Dan Andronic a fost audiat, in 24 martie, la Inspectoratul General al Politiei Romane, el precizand pe pagina sa de Facebook ca a fost intrebat daca s-a intalnit cu fostul deputat Sebastian Ghita in Serbia.

"Nu m-am vazut cu Ghita in Serbia sau oriunde in alta parte (...) Daca Ghita era localizat in Serbia, era demult in custodia politiei. Nu o functiona mandatul european de arestare, dar mandatul international dat prin Interpol functioneaza", spunea Andronic.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.