Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost prins la Belgrad si ar urma sa fie adus in tara. Politia romana anunta ca a colaborat cu autoritatile din zece state pentru capturarea fostului deputat.
Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Surse judiciare su declarat pentru News.ro ca a fost urmarit fratele lui Ghita, care initial s-a aflat la Istanbul, dupa care a plecat catre Serbia.

Conform surselor citate, cand Ghita a fost prins erau impreuna. Omul de afaceri avea permis de conducere si buletin sloven, dar vorbea in engleza. El a fost dus la un birou de politie din Belgrad, scrie stirileprotv.ro.

Sebastian Ghita avea infatisarea schimbata in momentul in care a fost retinut, probabil pentru a induce autoritatile in eroare.

Asa arata Sebastian Ghita cand a fost prins de politisti (foto: stirileprotv.ro)



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.